Cautare

4469 de rezultate pentru "niste fete de neil labute" (6.84 secunde)
Atletele Constantina Dita Tomescu si Lidia Simon iau startul azi, ora 13.00, in proba de maraton transmisa in direct la TVR 1, TVR HD si pe jo2012.tvr.ro.
Festivitatea de deschidere a FOTE - Ponta a dat oficial startul celei de a unsprezecea editii a Festivalului Olimpic al Tineretului European Festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a inceput, duminica seara, cu intonarea imnului national si cu parada delegatiilor tarilor participante, la eveniment asistand fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, dar si reprezentanti ai autoritatilor locale.
Este vorba de luptatorul K1, Petrisor Olinschi, de 36 de ani, originar din Tulcea, dar cu domiciliu in Constanta. Acesta a facut atata zarva, luandu-se de femei si urland cst il tinea gura pana ce a fost incatusat si dus la Spitalul din Palazu Mare.
Peste 400 de alergatori au luat startul in stafeta RUN4FREEDOM desfasurata in parcul "Alexandru Ioan Cuza" (I.O.R.) din Capitala.
Larisa Iordache, locul patru in finala la individual-compus, la Campionatele Mondiale de la Antwerp Gimnasta Larisa Iordache s-a clasat, vineri, pe locul patru in finala la invididual-compus, cu un total de 57.766 puncte, la Campionatele Mondiale de la Antwerp.
Daca unora le sclipesc ochii la un dribling reusit de Lionel Messi, iar altii strang incontrolabil din pumn cand marcheaza Steaua, mai nou, fotbalul feminin poate fi si el foarte interesant.
Catalin Tolontan) Monica Ridzi, primul ministru din istoria sportului romanesc condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. ... Editia de azi a Gazetei Sporturilor nu contine fotografii. ... a ziarului au fost inlocuite cu idei, cu sentimente și cu argumente de la dumneavoastră.
Ziua Marinei la Calarasi, august 2014 Primaria Calarasi a organizat o serie de activitati dedicate Zilei Marinei, desfasurate si in acest an in Parcul Central si pe bratul Borcea, in ziua de Sfanta Maria. ... Ioan Botezatorul (Alexe) de catre P.S.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Cand are loc turneul Andreea Raducan a estimat sansele pe care echipa feminina de gimnastica le are pentru turneul preolimpic din Brazilia (16-19 aprilie) Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat la Mondialul din toamna, de la Glasgow, calificarea directa la Jocurile Olimpice de la Rio, dupa ce a incheiat concursul pe locul 13.
Programul competitiilor - Miercuri 3 august Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro vor debuta oficial vineri 5 august, odata cu ceremonia de deschidere de pe stadionul Maracana, dar primele competitii au loc inca de miercuri, cand se va da startul in turneul feminin de fotbal.
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Bucharest Running Club anunta ca aproximativ 7000 de participanti au luat startul la cea de-a patra editie a UNIQA Asigurari.
Advanced Media, producator al marcii Ridata de medii de stocare CD si DVD, a anuntat lansarea unui DVD de 9.4 GB. Foloseste tehnologia "Double-Sided" de care am auzit inca de la inceputurile erei DVD, dar pe care nu am avut placerea de a o experimenta.
Logitech, cunoscuta companie producatoare de periferice pentru calculatoare, are in portofoliu mousi si tastaturi dedicate special celor impatimiti ai jocurilor. ... G9 este un mouse care are posibilitatea de a-i fi modificata sensibilitatea in timpul jocului intre 3200 si 200 dpi.
Apple a prezentat azi a doua versiune a iPad, la mai mult de un an de cand prima tabletă
Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice.
144 de la nasterea primei femei care a primit un premiu Nobel MARIE CURIE, nascuta in urma cu 144 de ani, la Varsovia, ca Maria Sklodowska, a fost omagiata luni de Google cu un logo special.
CES 2012 - Femeile care lucreaza in tehnologie deplang prezenta atator hostesse sumar imbracate la standuri Femeile care lucreaza in tehnologie spun ca numarul mare de hostesse care sunt prezente la standurile targului CES Las Vegas comunica o idee cu totul gresita despre relatia femeilor cu tehnologia si distrag atentia vizitatorilor de la noutatile tehnologice prezentate acolo.
Google il omagiaza astazi pe artistul graffiti Keith Haring Keith Haring este sarbatorit astazi de Google, cand se implinesc 54 de ani de la nasterea sa. Majoritatea lucrarilor artistului graffiti sunt inspirate din viata oamenilor din New York, din gesturile pline de energie si vitalitatea debordanta a acestora.
google-analytics.com